Seguim celebrant el quarantè aniversari del Setmanari de l'Alt Empordà amb els nostres lectors. Per aquest motiu i per premiar la seva fidelitat, posem en marxa una nova promoció que permetrà a un d'ells gaudir en parella d'una escapada de calma i relax davant del mar. Juntament amb l'Hotel Spa Terraza sortegem una estada d'una nit en aquest emblemàtic establiment, en una habitació doble amb vistes al mar, bufet d'esmorzar, massatge en parella, accés a la zona d'aigües de l'spa i, per a completar-ho, un menú degustació en el seu restaurant, La Cuina d'en Norat.

Per participar en aquesta nova acció, aquesta setmana publiquem la butlleta a la pàgina 23, en què s'hauran d'enganxar els quatre cupons que publicarem amb les edicions del 8, 15 i 22 de maig. Una vegada omplerta, s'haurà de completar amb les dades del concursant i fer-la arribar a la nostra redacció, a l'avinguda Salvador Dalí, número 79 de Figueres (CP17600). El sorteig es farà el dia 1 de juny entre totes les participacions rebudes fins a la 1 del migdia. El premi s'haurà de gaudir abans del dia 22 de juny.

Des del 1935

L'Hotel Spa Terraza, distingit amb quatre estrelles, té el seu origen en Honorat Gotanegra i Marcó. Un home que, com expliquen avui els seus nets, era "atrevit, agosarat i aventurer". L'any 1935, després de recórrer mig món per aprendre la professió d'hoteler, va tornar a Roses farcit d'experiències per obrir el seu propi negoci "un hotel a la platja, arran d'aigua, des d'on es pogués contemplar, des de l'habitació, el vaivé del Mediterrani".

L'afany de millorar, dia rere dia, feia que l'avi Norat s'esforcés "per oferir el millor pollastre amb llagosta, l'especialitat de la casa de llavors, i sorprendre els invitats amb productes locals", recorden.

Les ganes d'innovar, emprendre i transgredir van ser els valors que van passar d'avis a pares i de pares a fills. I així, amb la mateixa il·lusió i empenta, la família segueix apostant pel sector turístic, superant les expectatives i afegint gust, innovació i compromís amb la vila de Roses, per tal d'oferir un servei de qualitat als seus invitats.