Sant Esteve de les Roures serà testimoni del casament més esperat: el de la filla de l´Orni (Pep Cruz) i la Pepa (Marta Angelat). El que ningú s´espera és el secret que amaga el nuvi (Roger Coma), un fet que desencadenarà una crisi familiar. Pilar Rahola (la real), alcaldessa de la vila, no se´n sabrà avenir.

La dissolució de la banda terrorista ETA també apareixerà al "Telenotícies" d´aquesta setmana. A causa de la seva desaparició, hi haurà una pugna per descobrir quin serà el col·lectiu capaç d´omplir el buit que deixa com a "enemic de l´Estat".

Inés Arrimadas (Lara Díez) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) insisteixen que els independentistes viuen a Matrix. L´Albiol els seguirà el joc, tot i que acabarà confessant que no ha entès la pel·lícula.

Les comparacions d´aquesta setmana no acaben aquí. El periodisme de dretes està obsessionat amb vincular el nazisme amb el moviment independentista. De tant mencionar-ho, aconseguiran invocar Adolf Hitler a la redacció.

Un altre personatge històric que torna al programa és Jordi Pujol (Pep Plaza), que farà un repàs dels errors que ha comès al llarg de la seva vida.

D´altra banda, Pedro Sánchez (Pep Plaza) també vindrà a plató, però per queixar-se. El líder dels socialistes deixarà constància del seu malestar per no haver sortit al "Polònia" en els últims tres mesos