Les negociacions per formar govern cada vegada són més complicades d´entendre. El programa intentarà desxifrar què és el que està passant de veritat mitjançant un vídeo didàctic.

En Pep Guardiola (Pep Plaza), content després de guanyar la Copa anglesa, rebrà la visita furtiva de Carles Puigdemont (Queco Novell). Pel que sembla, no li ha agradat això de no ser l´únic màrtir del procés.

La família Alcántara de "Cuéntame" visitarà el plató del "Polònia" aquesta setmana. Les notícies que els arriben des del seu televisor de tub els deixarà ben preocupats.

D´altra banda, el rei Felip VI instruirà la seva filla Elionor en tot allò imprescindible perquè, com a monarca, pugui visitar terres catalanes quan li pertoqui.

Una altra de les sèries que es podrà veure al programa serà "Heidi". La nena de les galtes vermelles més famosa visitarà la casa del seu avi a Suïssa. Quan l´home li obre la porta, li mostrarà una realitat molt diferent a la que estava acostumada.

El gag musical d´aquesta setmana estarà protagonitzat per Mariano Rajoy (Queco Novell) i Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets). Tot i que el govern popular estigui rebent atacs constantment, ells resistiran.