Des de la seva posada en funcionament, la presència institucional de l'Ajuntament de Roses a les xarxes socials ha tingut una molt bona acollida per part de la població usuària d’Internet, ja que es tracta de plataformes que permeten fer una difusió ràpida, constant i eficaç de les notícies i esdeveniments que es produeixen al municipi.

El perfil oficial de Facebook de l'Ajuntament de Roses ha assolit aquest mes d'abril la seva xifra rècord, sobrepassant els 8.000 seguidors. Segons es desprèn de les dades analítiques facilitades per Facebook, les persones que més hi interactuen i segueixen el perfil tenen una franja d'edat compresa entre els 25 i els 44 anys, suposant gairebé un 50% dels 'M'agrada'. També hi destaca l'increment notable de seguidors en el darrer any, ja que des del mes d'abril de l'any 2016 l'augment ha sigut de gairebé 2.000 persones.

La majoria de ciutadans que segueixen les xarxes socials de l'Ajuntament de Roses són veïns i veïnes de la vila, però també hi ha un gran nombre d'usuaris i usuàries de poblacions i ciutats properes, com Castelló, Figueres, Girona i Barcelona. A més, uns 500 seguidors procedeixen de França.

Quant a Twitter, el compte oficial de l'Ajuntament de Roses ha realitzat més de 6.300 tuits i també ha superat una barrera simbòlica, en aquest cas la dels 3.000 followers. Els diversos indicadors també evidencien una gran capacitat de resposta entorn els dubtes i preguntes dels ciutadans, una bidireccionalitat i interacció social que permet solucionar les consultes dels rosincs, rosinques i visitants.

L'Ajuntament de Roses també anima els veïns, veïnes i usuaris de les xarxes socials a fer arribar suggeriments per millorar la presència digital i promoure la participació ciutadana.