Per a transportar o guardar aliments, res millor que un bon recipient de vidre Pure Box de Luminarc amb tapa hermètica de plàstic de tancament hermètic. El Setmanari de l'Alt EMPORDÀ us ofereix les tres peces per 22 euros (18,50 euros per als subscriptors). Són tres recipients amb una capacitat de 0,5, 1,0 i 1,5 litres.

Els recipients de tancament hermètic es poden comprar a les oficines del Setmanari, a l´av. Salvador Dalí, 79 baixos de Figueres.

Conservar, reescalfar, transportar... amb Luminarc

Conservació, pic-nic, lunchbox... Luminarc proposa a partir d'ara tota una gamma de recipients de vidre ultra-pràctics i adaptats a totes les necessitats de la família!

Luminarc és també una gamma de recipients ultra pràctics, que s'adapten a les necessitats de cada dia. Oblideu-vos dels recipients de plàstic que guarden les olors, que tanquen malament o es deformen en passar pel microones: Luminarc proposa recipients de conservació, de vidre, ¡que revolucionen el seu dia a dia! Fabricats a França, aquests recipients de conservació són 100% aptes per a l'ús alimentari, no es queden taques i com en altres materials, no retenen ni els bacteris ni les olors i ofereixen una perfecta transparència.

Extremadament resistent als xocs i als canvis de temperatura, al fred i a la calor, els recipients de conservació de vidre Luminarc són apilables amb els seus les seves tapes, són perfectament adaptats per conservar a la nevera, al congelador i també per passar-ho pel microones.