Després de l´èxit de la primera edició, l´Ajuntament de Figueres torna a apostar pel Figueres Talent, un esdeveniment innovador i de referència a la ciutat que pretén potenciar espais de trobada i d´intercanvi d´idees, coneixements, tendències i inquietuds de la mà de ponents i experts procedents de diferents àmbits.

La segona edició tindrà lloc el 14 i 15 d´abril a l´Auditori Caputxins i comptarà amb una setzena d´experts de sectors com ara la comunicació, la gastronomia, la medicina, l´esport o l´emprenedoria que exposaran, durant vint-i-cinc minuts aproximadament, la seva visió sobre els àmbits respectius d´especialització a partir de la seva pròpia experiència. En definitiva, compartiran amb el públic assistent el seu aprenentatge i la trajectòria que han hagut de seguir per convertir la seva empresa o el seu càrrec en un model de referència que ha sabut crear tendència. Els ponents que es podran escoltar són:

El dijous dia 14 intervindran Salvador Jordà (restaurant Empòrium), Eric Hauck (periodisme internacional), Emili Rousaud (Factor Energia), Gerard Marín (Barcelona World Race), un debat entre Martí Gironell, Vicenç Pagès i Núria Esponellà (literatura) i Xavier Verdaguer i Lluís Cintas (emprenedoria). El dia 15 serà el torn de Javier Velilla "La dieta informativa" (comunicació), Pep Torres (Museu dels Invents de Barcelona), Anna Teixidor "El gihadisme: reclutament 2.0 en nom d´Al·là" (periodisme internacional), Stephan Schneider (medicina), Teo Pérez (Salvados) i Tito Cuadrado (APM?), i Xesco Espar (coaching).

Així mateix, com en la primera edició, el públic gaudirà de música en directe, amb un concert de Joan Chamorro (dijous 14), dansa, amb una actuació de Lindy Hop amb Groovies Q´s (divendres 15), i tastets preparats especialment per a l'ocasió.

Per assistir a les sessions - obertes a tothom i gratuïtes - cal inscriure´s prèviament a HYPERLINK "mailto:info@figuerestalent2016.cat" info@figuerestalent2016.cat. La intenció és reunir un públic fidel i crític, amb ganes de saber i també d´opinar, en un espai de diàleg i d´intercanvi d´impressions.