29 de febrer de 2016
29.02.2016
Promoció turística

Més de cent mil reproduccions en 5 dies d'un vídeo de la Costa Brava

El nou audiovisual s'ha visualitzat 103.523 vegades a les xarxes socials i ha arribat a 416.336 persones

29.02.2016 | 16:07
Una imatge del video promocional.

El nou vídeo promocional de la Costa Brava es reprodueix 103.523 vegades a les xarxes socials, ha arribat a 416.336 persones i s'ha compartit 3.057 vegades en cinc dies. L'audiovisual, de cinc minuts de durada, presenta un viatge a la Costa Brava en què s'emfatitzen els atributs i els valors de la destinació estretament vinculats a la bellesa del paisatge, el patrimoni i les tradicions autòctones, els productes agroalimentaris i la bona gastronomia, la miscel·lània de propostes i activitats turístiques, i la bonhomia dels habitants del territori.

 

El vídeo promocional i musical ha estat produït per encàrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona al prestigiós videomaker italià Emiliano Bechi Gabrielli. L'audiovisual ofereix imatges submarines, aèries i d'altres de subjectives, de la costa gironina i del rerepaís.
 
De manera suggeridora el vídeo presenta les diverses tipologies de poblacions de costa que hi ha al litoral gironí, el paisatge mediterrani i la riquesa natural i florística del territori, així com aspectes rellevants de la gastronomia del territori –productes i vins de la DO Empordà.
 
També reflecteix amb nombroses imatges les activitats que els visitants poden desenvolupar a la destinació, com ara activitats nàutiques (caiac de mar, immersió lleugera (snorkelling), submarinisme, vela) i activitats terrestres per espais naturals (senderisme per camins de ronda, sortides en burricleta, etc.) I remarca aspectes de la cultura local com ara tradicions i festivats (els castellers, les festes medievals i les fires temàtiques) i elements icònics com Salvador Dalí.

El vídeo conclou amb un missatge: "Dedicat a tota la gent de la Costa Brava".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook