24 de febrer de 2016
24.02.2016
Nomenament

El figuerenc Jaume Peral, nou director de TV3

Substitueix en el càrrec Eugeni Sallent, que dilluns va anunciar que deixava la direcció de la televisió pública després de gairebé quatre anys

24.02.2016 | 12:37
El nou director de TV3, Jaume Peral

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), a proposta del seu president, Brauli Duart, ha acordat aquest matí nomenar Jaume Peral nou director de TV3. El fins ara director dels Serveis Informatius de la televisió pública rellevarà en el càrrec Eugeni Sallent, que ha desenvolupat aquesta responsabilitat des del 2012. Jaume Peral (Figueres, 1960) és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva trajectòria professional està sobretot vinculada als mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Els seus inicis van ser a Girona, com a redactor de Ràdio Cadena, i com a corresponsal de l´agència EFE i de Ràdio Nacional d´Espanya. Després es va incorporar a l´equip de Catalunya Ràdio, com a delegat a Girona primer, des d´on va passar a la redacció de Madrid.

Va formar part del primer equip de coordinadors de Catalunya Informació, una emissora pionera a l´Estat en el format 24 hores de notícies, que s´ha consolidat amb èxit i que és líder en el seu àmbit. Entre 1993 i 1995 va dirigir les seccions d´Economia, Societat i Política tant de Catalunya Ràdio com de Catalunya Informació. El 1995 va assumir la subdirecció d´Informatius i tres anys més tard va ser designat cap dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio i màxim responsable de Catalunya Informació –que, sota la seva direcció, va rebre un premi Ondas. El 2004 va passar a dirigir la comunicació de Catalunya Ràdio, el 2005 es va incorporar a Televisió de Catalunya com a cap de Comunicació i el 2011 va ser redactor del programa 'Parlament', de TV3.

Jaume Peral rellevarà en la direcció de TV3 Eugeni Sallent, que ha desenvolupat aquesta responsabilitat des del 2012. El Consell de Govern li agraeix la dedicació i els èxits assolits en aquest període, en què ha mantingut el lideratge d´audiència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen