Les Fat Bike són el més nou de les bicicletes de muntanya. Espectaculars, no deixen indiferent ningú. Les seves rodes de grans dimensions són el tret característic més destacable d'aquesta opció de transport que va néixer com una eina de treball per a les zones polars però que, des de fa uns mesos, són fàcils de trobar en el nostre entorn més immediat.

I molt aviat, una d'elles anirà a parar a les mans d'un lector del Setmanari de l'Alt Empordà. Un any més, i gràcies a la complicitat d'Olympia 2 de Figueres i Girona, sortegem una bicicleta per premiar la fidelitat d'aquelles persones que ens segueixen edició a edició.

La MBM Fat Bike 26 està construïda amb un quadre d'acer hi-ten, sobre dues rodes de 26x4.0 i ve equipada amb un canvi de set velocitats Shimano Tourney i frens de disc mecànics Promax. És un conjunt molt equilibrat apte per a ciclistes experimentats i aficionats que volen provar noves sensacions sobre dues rodes.

Participar en el sorteig d'aquesta fat bike és molt senzill: només s'han de col·leccionar els quatre cupons que distribuirem amb les edicions del 16 de febrer al 8 de març, enganxar-los a la cartilla que publiquem en l'edició d'aquest dimarts, i enviar-la a l'Empordà, a l'avinguda Salvador Dalí, número 79 de Figueres (17600). El sorteig es farà el 18 de març entre totes les butlletes rebudes fins a la 1 del migdia d'aquell dia.