13 de gener de 2016
13.01.2016
Relleu de FŔlix Riera

SaŘl Gordillo serÓ proposat com a nou director de Catalunya RÓdio

Fins ara responsable de Continguts Digitals d''El Periˇdico', va ser director de l'ACN entre el 2007 i el 2011

13.01.2016 | 07:36

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, proposarà aquest dimecres al consell de govern de l'ens el nomenament d'un nou director de Catalunya Ràdio. La persona proposada serà Saül Gordillo (Calella, 1972), fins ara responsable de l'àrea de Continguts Digitals d''El Periódico' i comentarista polític del rotatiu. Gordillo va treballar al diari 'El Punt' i va ser director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) entre 2007 i 2011. El càrrec de director de Catalunya Ràdio estava vacant des del juliol passat, quan el consell de govern de la CCMA va cessar Fèlix Riera.

Saül Gordillo va treballar de corresponsal i posteriorment redactor d''El Punt'. L'any 1995 va formar part de l'equip fundacional d''El Punt Maresme', una edició on va exercir de cap de secció i, posteriorment, va ser-ne director. També va ser redactor en cap d''El Punt Barcelona'.

L'any 2007 va ser nomenat director de l'Agència Catalana de Notícies, un càrrec que va ocupar fins el 2011. El setembre del mateix any es va incorporar a 'El Periódico' com a consultor en matèria de 'social media' i, posteriorment, va ser nombrat responsable de l'àrea de Continguts Digitals.

És autor dels llibres 'Superperiodistes en l'era de la sobreinformació' (Editorial UOC), 'Les barbaritats de Fèlix Millet' (Ara Llibres), Nació.cat (Mina i Òmnium Cultural) i 'Sobirania.cat. 10 anys de la revolta política catalana a Internet'. Recentment, ha publicat 'Revoltats' (Ara Llibres), en el qual el periodista va enfrontar el líder d'ERC, Oriol Junqueras, amb el periodista Justo Molinero.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook