La policia francesa ha identificat aquest dimecres els tres autors de l'atemptat a la seu del setmanari satíric 'Charlie Hebdo' i que ha causat dotze morts. Segons informa la premsa francesa, es tracta de dos germans de 32 i 34 anys, nascuts a Paris, i d'un altre jove de 18 anys, de qui es desconeix la nacionalitat. El diari 'Le Liberation' va més enllà i assegura que han estat localitzats, tot i que no precisa si han pogut ser detinguts. Als tres se'ls acusa de ser els presumptes autors dels trets mortals que han acabat amb la vida de deu periodistes de la publicació i dos agents de la policia francesa, i han ferit onze persones més, de les quatre es torben en estat greu.

Els dos germans identificats són Said i Cherif K., de 34 i 32 anys respectivament, i segons 'Le Point', la policia hauria trobat els seus carnets d'identitat a l'interior del cote amb què han fugit després de perpetrar l'atemptat.

Entre les víctimes hi ha el director de la publicació, Stephane Charbonnier, conegut com a 'Charb', els dibuixants Jean Cabut-'Cabut', Bernard Verlhac-'Tignous' i Georges Wolinski-'Wolinski'. Entre les víctimes hi ha també altres periodistes de qui no ha transcendit la identitat i dos policies.