Les retransmissions d''El Barça a la Graderia' tornen aquest diumenge amb el Barça-Llevant. La redacció d'esports de Cadena SER Catalunya, amb la narració de Joan Barau, posarà en antena en català els primers passos de l'equip de Gerardo 'Tata' Martino al campionat de la Lliga. Com en la darrera temporada, els partits del Barça es podran seguir a través de l'OM de la SER Catalunya, segons ha informat l'emissora en un comunicat després d'informacions que apuntaven que podrien desaparèixer. Ràdio Barcelona va ser la primera emissora de ràdio en emetre un partit del Barça, el 8 d'abril de 1928 i, cinquanta-dos anys més tard, el 5 de setembre de 1976, a fer-ho en català.

La programació esportiva de seguiment de l'actualitat del Barça i de l'esport català completa, de dilluns a divendres, amb La Graderia que arrencarà el proper 2 de setembre dirigida per Marta Ramon (edició de les 15.00 hores) i Jordi Martí (edició de les 20.30 hores).

Els caps de setmana, a més de la narració en català, la Cadena SER segueix també el Barça al Carrusel Deportivo, per a tot l'Estat, amb la retransmissió de Lluís Flaquer així com tots els partits de lliga de l'Espanyol, amb Xavier Saisó, i els del Girona, Barça B i Sabadell amb les narracions de Raul Muxach i Joan Tejedor.

Una retransmissió en català històrica

Ràdio Barcelona va ser la primera emissora de ràdio en emetre un partit del Barça, el 8 d'abril de 1928. Joaquim Ventalló va ser el responsable d'aquella narració històrica del Real Unión Irún-FC Barcelona.

Cinquanta-dos anys més tard, el 5 de setembre de 1976, Ràdio Barcelona va tornar a ser la primera en emetre un partit del Barça en català, acabada la Dictadura, amb la narració a càrrec de Joaquim Maria Puyal del partit Barça-Las Palmas.