Loteries

La llibreria La Ploma de Figueres ven un Rasca amb un premi de 100.000 euros

Els guanyadors, que van rebre la notícia molt emocionats, han estat una parella francesa que visita habitualment l'Empordà i que li van comprar la butlleta l'1 de juny passat

La llibreria La Ploma reparteix 50.000€ de la Grossa del divendres

Carme Heras mostrant una tira de Rasques, a la llibreria La Ploma de Figueres.

Carme Heras mostrant una tira de Rasques, a la llibreria La Ploma de Figueres. / Cedida per la llibreria La Ploma

Cristina Vilà Bartis

Cristina Vilà Bartis

La llibreria La Ploma de Figueres ha venut i validat una butlleta del Rasca de Loteries de Catalunya dotada amb un premi de 100.000 euros. Els guanyadors han estat uns clients francesos, concretament una parella, que van comprar-li el Rasca el passat 1 de juny i que quan el van comprovar a casa es van trobar amb una sorpresa monumental.

Carme Heras, responsable de La Ploma, va ser qui va validar aquest dimecres passat la butlleta a la màquina, certificant-ne l'autenticitat. Heras, testimoni de "l'eufòria" que va embargar als premiats, assegura "haver quedat en xoc en un primer moment" al veure l'import. Amb aquesta butlleta, però, els guanyadors hauran de passar pel banc per fer efectiu el premi.

La Ploma ja havia estat notícia recentment per portar sort als seus clients. El passat setembre va repartir un premi de 50.000 euros de la Grossa de la Diada. Uns mesos abans també va repartir un altre premi de 50.000 euros a la Grossa dels divendres. En els dos casos, els agraciats van ser dos clients habituals de la llibreria figuerenca.