Successos

Crema una botiga de bicicletes de Sant Pere Pescador i evacuen 15 veïns de l'edifici

El local queda totalment afectat i el fum també ha provocat danys en un del costat i en habitatges

Camió de Bombers.

Camió de Bombers. / Arxiu

Eva Batlle

Un incendi ha mobilitzat aquest divendres els serveis d'emergències a Sant Pere Pescador i ha obligat a desallotjar 15 veïns per prevenció.

El foc s'ha declarat cap a tres quarts de quatre de la matinada en una botiga de bicicletes de lloguer situada als baixos d'un edifici d'apartaments del carrer de Josep Tarradellas. S'han activat quatre dotacions dels Bombers, la Guàrdia Municipal de Sant Pere Pescador, el SEM i els Mossos d'Esquadra.

Els bombers han sufocat les flames que han afectat tot el local de bicicletes. El fum, a més, s'ha escampat pel fals sostre i això ha provocat més afectacions: en un local del costat i en dos habitatges. Segons els Bombers, els apartaments superiors, amb menor mesura, també han patit afectacions pel fum, i una persona ha hagut de ser atesa pel SEM al lloc dels fets.

Pel que fa als veïns desallotjats n'hi ha sis que no han pogut retornar als seus habitatges i han passat la nit en un càmping proper. Els Bombers informen que han acompanyat els afectats als seus habitatges per agafar objectes personals.