VÍDEO | Un misteriós vehicle aquàtic en forma de dofí fa la seva aparició a l'Escala

La moto d'aigua ha estat filmada aquest matí a prop de la platja

Vídeo | Un misteriós vehicle aquàtic en forma de dofí fa la seva aparició a l'Escala

Manel Serra

DDG

Els residents i turistes de l'Escala s'han quedat atònits avui quan un misteriós vehicle aquàtic, amb forma de dofí i coberta ha fet la seva aparició a les aigües del mar Mediterrani davant de la costa. L'albirament ha tingut lloc aquest matí quan un usuari de Twitter ha avisat d'aquest vehicle únic solcant les onades a prop de la platja. A la imatge es pot veure l'objecte com una mena de moto d'aigua, però amb una coberta que imitava la forma i la cua d'un dofí.

L'aparició d'aquest estrany vehicle aquàtic va atraure ràpidament l'atenció dels curiosos. Alguns residents locals van aconseguir capturar imatges i vídeos del misteriós vehicle i l'han compartit a les xarxes socials amb l'objectiu d'esbrinar l'origen.

La misteriosa aparició del vehicle aquàtic en forma de dofí ha deixat la comunitat local intrigada. Els experts en vehicles aquàtics i entusiastes de la tecnologia especulen la naturalesa d'aquest misteriós vehicle. Alguns suggereixen que podria ser un prototip experimental d'una nova generació de vehicles recreatius, mentre que altres plantegen la possibilitat que sigui una creació artística o fins i tot una forma de transport personal única.

Alguns experts en tecnologia marina plantegen la possibilitat que es tracti del nou model de moto aquàtica Seabreacher. Seabreacher és conegut per ser una moto aquàtica d'alta gamma i disseny innovador, que combina l'emoció de la velocitat amb l'aparença de diverses criatures marines. Aquest vehicle ha guanyat popularitat els darrers anys a causa de la seva capacitat d'imitar animals marins com taurons, orques i ara, possiblement, dofins.

Si el misteriós vehicle albirat a l'Escala resulta ser el nou model Seabreacher, no seria la primera vegada que la marca sorprèn amb una creació extravagant. El fabricant ha estat conegut pel seu enfocament únic i creatiu en dissenyar vehicles aquàtics que captiven l'atenció dels amants de les activitats nàutiques i els entusiastes de l'adrenalina.

Girs de 360 graus

El Seabreacher és reconegut per la seva innovadora tecnologia i la seva capacitat de realitzar maniobres impressionants a l'aigua, com a girs de 360 graus i salts fora de la superfície. La incorporació d'una coberta amb forma de dofí al seu nou model seria un gir emocionant per a aquells que busquen una experiència única al mar.

Tot i que fins ara no hi ha confirmació oficial que el misteriós vehicle sigui realment un Seabreacher, la similitud en la forma i el disseny ha portat alguns experts a especular sobre aquesta possibilitat. S'espera que els representants de l'empresa aclareixin la situació els propers dies i brindin detalls sobre el desenvolupament i les característiques del nou model.