Un jutge ha enviat a presó dos homes, de 21 i 68 anys, que tenien un cultiu de marihuana a l'interior d'una casa de Figueres amb 915 plantes. Fruit d'una investigació prèvia, aquest mes de maig els mossos van concloure que a l'habitatge del carrer Domenec Rodil hi havia una plantació interior i intensiva amb un consum desmesurat de llum. El 2 de juny s'hi va fer una entrada i registre amb efectius de la Unitat d'Investigació, la de Seguretat Ciutadana i l'Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona i es van arrestar els dos responsables del cultiu per un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

Els agents van localitzar 915 plantes de marihuana de quasi dos metres d’alçada, florides i amb cabdells, i tot d’aparells necessaris per al cultiu d’aquesta planta com, transformadors, focus, fertilitzants, filtres de carbó, extractors i ventiladors

A més, els mossos van constatar amb la companyia elèctrica que a la masia hi havia defraudació de fluid elèctric, ja que hi havia l’escomesa de la llum connectada fraudulentament.

Després de passar a disposició judicial. El jutge en va decretar l'ingrés a presó.