Navegar és un plaer a l’Escala!

El Club ofereix un ampli ventall de serveis portuaris i esportius per gaudir de l’entorn marí de l’Escala.  |

El Club ofereix un ampli ventall de serveis portuaris i esportius per gaudir de l’entorn marí de l’Escala. | / redacció. l’escala

Emporda.info

El Club Nàutic l’Escala és una entitat esportiva sense ànim de lucre amb més de 50 anys d’història ubicat al Port de l’Escala, molt a prop de les ruïnes d’Empúries i dels parcs naturals del Montgrí i els Aiguamolls de l’Empordà. Un port tranquil situat al sud del golf de Roses amb unes condicions òptimes per gaudir del mar i dels esports nàutics.

Navegar és un plaer a l’Escala!

Navegar és un plaer a l’Escala! / Emporda.info

L’entitat disposa de 944 amarradors per a embarcacions de fins a 22 metres d’eslora i compta amb els serveis portuaris necessaris per a allotjar les persones i les seves embarcacions.

L’àrea esportiva del Club organitza esdeveniments i activitats esportives tot l’any i gestiona l’Escola de Vela del Club, reconeguda per la Federació Catalana de Vela. Des de les seves instal·lacions, el Club ofereix un ampli ventall de serveis portuaris i esportius perquè gaudir de l’entorn marí de l’Escala sigui molt fàcil:

Extraescolars

Gaudiu de les extraescolars esportives amb més gust de mar a l’Escala, amb propostes per a nens i nenes d’entre set i onze anys i joves d’entre dotze i disset anys.

Rem de mar, caiac i stand up paddle

Us agrada remar? Descobriu aquest esport a l’aire lliure tan complet i practiqueu-lo tot l’any a la vostra manera amb l’abonament mensual. És l’alternativa perfecta per remar sempre que vulgueu amb tarifa plana.

Vela lleugera i de creuer

Tant si disposeu d’embarcació i experiència, com si voleu descobrir navegació a vela, el Club us ofereix un ampli ventall d’activitats, des de cursos per convertir-vos en un expert fins a experiències guiades i fins i tot una tarifa plana per gaudir-ne tot l’any!

Vela accessible

Si el que us apassiona és el mar i desitgeu gaudir-lo de forma activa, el Club treballa amb l’objectiu d’acostar els plaers de navegar a tothom i per integrar les persones en situació de discapacitat o risc d’exclusió total a les activitats que ofereix.

CLUB NÀUTIC L'ESCALA

Adreça: Port la Clota, s/n

Telèfon: 972 770 016

Web: nauticlescala.com