Portbou renova l’oferta d’activitats per promoure el «turisme d’experiències»

L’Ajuntament reforça la seva presència a les xarxes socials per captar un públic jove i crearà un canal de TikTok per promocionar la destinació

Les experiències que proposa Portbou tenen en compte els espais més emblemàtics. | AJUNTAMENT DE PORTBOU

Les experiències que proposa Portbou tenen en compte els espais més emblemàtics. | AJUNTAMENT DE PORTBOU / SÒNIA FUENTES. PORTBOU

Sònia Fuentes

Sònia Fuentes

Amb l’objectiu de consolidar el seu reclam El Mar dels Pirineus i destacar Portbou com una destinació perfecta per a famílies i amants del turisme actiu, cultural, gastronòmic i de natura, l’Oficina de Turisme està treballant en un pla d’acció orientat a aquest segment de visitants. La regidora de Turisme, Natàlia Torres, explica que «volem que els visitants puguin experimentar el veritable encant de Portbou. La nostra missió és que s’enamorin de la nostra destinació i que ho puguin transmetre als altres. La marca El Mar dels Pirineus vol ser un distintiu que capturi l’esperit autèntic de Portbou».

Paral·lelament a l’atenció als visitants, durant aquest estiu es duran a terme diverses activitats especials per a residents i visitants interessats a conèixer els atractius culturals i patrimonials del municipi. Des de tallers infantils centrats en l’exploració de la flora i fauna del Mar dels Pirineus fins a visites guiades als principals llocs d’interès, es busca oferir experiències úniques que enriqueixin el coneixement i la connexió amb el territori. «Totes les activitats seran pilotades per l’equip d’informadors/res turístics seguint els èxits d’aquesta nova aposta realitzada el passat estiu del 2022».

A més de les iniciatives presencials, l’Àrea de Turisme de Portbou ha ampliat la seva presència en les xarxes socials per continuar mantenint el diàleg constant amb els visitants i compartir moments autèntics de Portbou. A més, es crearà un canal a TikTok per aconseguir un públic més jove i dinàmic, aprofundint així en la promoció de la destinació.

Per a més informació sobre les experiències a Portbou, es pot visitar el web oficial www.visitportbou o seguir-los @visit_portbou, a Instagram.