La XXII Festa de la Vellesa de Borrassà s’ha celebrat aquest diumenge, 21 de maig, amb una missa, un aperitiu i el dinar de germanor amb la presència d’unes 300 persones.

En el marc d’aquest homenatge a la gent més gran que viu al poble, l’Ajuntament ha fet un reconeixement especial a la Carme Ferrer Amiel, la Carmeta, que enguany ha complert 100 anys, fent-li entrega de la primera insígnia de Borrassà. Aquesta insígnia mostra l’escut del municipi fet en llautó i coure pel ferrer artesà local, Jaume Pey.

També se li ha lliurat una litografia, que reprodueix la pintura de Borrassà que hi ha a l’Ajuntament i que és obra del pintor Josep Cruañas.

Després s’ha lliurat un ram de flors i la litografia a les persones que, enguany han fet o faran 90 anys i les que en tenen més de 90: Josep Frigola Abellí; Margarita Grau Selva; Agustina Quiñonero Padilla; Dolors Daunis Genover i Josep Comas Darnés. I, finalment, s’ha entregat una litografia a la resta de persones jubilades presents a la celebració.

Les litografies estan numerades i signades per l’autor de l’obra original.

L'Ajuntament fa un agraïment especial a totes les persones que han col·laborat per fer possible aquesta festa.

La XXII Festa de la Vellesa de Borrassà s’ha celebrat aquest diumenge 21 de maig AJUNTAMENT DE BORRASSÀ