Llançà reconeix la feina d’agents i caps durant la diada de la Policia Local

Núria Escarpanter va ressaltar «l’excel·lent feina que s’està realitzant, tot i ser una professió de molt risc»

Llançà reconeix la feina d’agents i caps durant la diada de la Policia Local

Llançà reconeix la feina d’agents i caps durant la diada de la Policia Local / AJUNTAMENT DE LLANÇÀ

Emporda.info

El dimecres passat es va celebrar, a la Casa de Cultura de Llançà, la diada de la Policia Local en un acte obert a tota la gent del poble i al qual van assistir els representants municipals, d’entitats, associacions i diversos caps policials dels pobles veïns, dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, Protecció civil, Agents Rurals, ADF i Bombers.

L’acte va començar amb la protocol·lària revista a l’exterior a càrrec de l’alcaldessa Núria Escarpanter, el regidor Francesc Guisset i el cap Òscar Soler. Dins de l’auditori, es va projectar un vídeo amb les actuacions més destacades de l’any 2022. En acabat, es van lliurar felicitacions públiques a diferents entitats com la Comitiva de Festes del Municipi o l’antiga associació d’amics dels Animals pels quinze anys de servei al poble.

Els reconeixement a Òscar Soler.

Els reconeixement a Òscar Soler. / Emporda.info

Es van lliurar diferents felicitacions públiques a altres cossos policials destacant el cap de l’OAC de Mossos d’Esquadra de Figueres per l’estreta col·laboració amb l’Oficina de denúncies de Llançà o al cap de Policia Local de la Jonquera, Alonso Caballero, per la col·laboració policial entre les dues Prefectures en compartir dades d’interès policial en ser municipis fronterers. L’alcaldessa Núria Escarpanter va ressaltar «l’excel·lent feina que s’està realitzant, tot i ser una professió de molt de risc», i va encoratjar els agents a continuar treballant amb esperit de servei.

Alonso Caballero amb l'alcaldessa Núria Escarpanter.

Alonso Caballero amb l'alcaldessa Núria Escarpanter. / Emporda.info