Figueres

Un dels impulsors de la PAPH Figueres, Juan Rosillo, es presenta a les municipals amb En Comú Podem

La presentació de la candidatura serà aquest dissabte amb la participació dels diputats Rafa Mayoral i Laura López i la coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán

Imatge d'arxiu de Juan Rosillo amb algunes companyes de la PAPH Figueres, en una acció a la plaça de l'Ajuntament.

Imatge d'arxiu de Juan Rosillo amb algunes companyes de la PAPH Figueres, en una acció a la plaça de l'Ajuntament. / @paph.figueres

Emporda.info

En Comú Podem presentarà candidatura a Figueres per a les properes eleccions municipals del mes de maig. Ho farà liderant la llista amb Juan Rosillo, un dels impulsors de la Plataforma d'Afectades i Afectats per la Pobresa i la Hipoteca (PAPH) de Figueres.

La presentació oficial de la candidatura serà aquest dissabte 25 de febrer, al Centre Cívic Joaquim Xirau de Figueres i comptarà amb la presència de companys del partit amb pes a nivell nacional com Rafa Mayoral, diputat d'Unides Podem i secretari de Relacions amb la Societat Civil i Moviments Socials del partit; l'empordanesa Laura López, diputada d'En Comú Podem per Girona al Congrés; i Conchi Abellán, coordinadora de Podem Catalunya.

Juan Rosillo fa anys que milita a l'activisme per la defensa del dret a l'habitatge i contra la pobresa. Va ser un dels impulsors de la PAH a Figueres i just abans de la pandèmia va promoure la Plataforma d'Afectats per la Renda Garantida a la ciutat. Recentment, des de la PAPH Figueres, ha estat donant suport i assessorament en el cas de Juana Díaz, una dona figuerenca de 77 anys amb risc de ser desnonada.