El Port de la Selva

El Govern renova el paviment del vial d’accés al moll Gros del port del Port de la Selva

L’actuació implica una zona on desenvolupen la seva activitat una part del sector pesquer, el sector esportiu i una part de la restauració, amb una inversió de 40.000 euros

El canvi del paviment en tot l’espai ha permès aconseguir una rasant més uniforme.

El canvi del paviment en tot l’espai ha permès aconseguir una rasant més uniforme. / Ports de la Generalitat

Emporda.info

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha millorat l’accés al trànsit rodat del vial que va des del passeig marítim a l’esplanada i zona d’aparcament del moll Gros del port del Port de la Selva. L’espai que s’ha pavimentat té una superfície de 2.000 metres quadrats i dona servei a una part del sector pesquer, a l’activitat nàutica i a l’activitat de restauració. La zona blava d’aparcament serà gratuïta vuit mesos l’any. Així, de juny a setembre, ambdós inclosos, serà de pagament per promoure la rotació de vehicles i permetre així el bon desenvolupament de totes les activitats.

L’actuació ha tingut una execució de dues setmanes i ha suposat una inversió de 40.000 euros.

El canvi del paviment en tot l’espai ha permès aconseguir una rasant més uniforme per millorar el desguàs de les aigües pluvials. Així mateix, s’ha fet una reordenació dels aparcaments i del mobiliari urbà. El vial i l’esplanada s’han senyalitzat amb pintura per separar els espais d’aparcaments de les zones de trànsit de vehicles. Amb tot, es vol donar millor servei als usuaris del port i a la ciutadania.