Portbou

Sumem Portbou crea un comitè d’experts per impulsar el ferrocarril de Portbou

El grup ha tingut una primera reunió per crear les bases del projecte que es presentarà a les eleccions municipals

El comitè d'experts dilluns a la tarda, a Portbou.

El comitè d'experts dilluns a la tarda, a Portbou. / Sumem Portbou

Emporda.info

Sumem Portbou ha creat un comitè d’experts per impulsar el ferrocarril a Portbou i que el municipi sigui de nou una referència. En una primera reunió ahir a la tarda es van començar les bases del projecte que es presentarà a les eleccions municipals.

Entre els integrants al comitè d'experts hi ha Manel Nadal, secretari per a la Mobilitat de Catalunya els anys 2003 a 2010, o Joan Armangué, alcalde de Figueres de 1995 a 2007

El candidat a l'alcaldia, Gael Rodríguez, ha manifestat que la intenció és que Portbou "sigui de nou una referència en el ferrocarril".

Per aquest motiu explica que "hem posat a treballar amb un grup de persones del territori expertes en aquest sector".

El grup ha creat la candidatura de Sumem Portbou està format pel director general de Railsider Mediterráneo, Pablo Antolín, el director general de Transfesa France, Marc Salas, el responsable de centres logístics d’Adif, Francisco Marín, el secretari per a la Mobilitat del Govern de la Generalitat de 2003 a 2010 i membre del Consell d’Administració de RENFE, Manel Nadal i l’exalcalde de Figueres i promotor de l’alta velocitat a l’Alt Empordà, Joan Armangué.

“Ben aviat presentarem el projecte que estem treballant, un projecte que farà de nou de Portbou la referència del ferrocarril, amb totes les sinergies amb el territori i amb els altres centres logístics de la nostra comarca” va concloure Rodríguez.