Detingut a la Jonquera per portar diversos tipus de droga i una barra de ferro extensible

Els agents locals van aturar l’home al carrer Major

La droga i la defensa extensible

La droga i la defensa extensible / PL LA JONQUERA

La Policia Local de la Jonquera ha detingut un home que portava diversos tipus de droga al cim i una barra de ferro extensible.

L'arrestat és un ciutadà francès que ha quedat acusat de ser presumpte autor d'un delicte de tinença de substàncies estupefaents i de tinença d’arma prohibida.

Els fets es remunten a dissabte al matí quan una dotació d’agents de la Policia Local de la Jonquera va veure una persona en actitud sospitosa circulant a peu pel carrer Major.

Els policies van aturar l'home i el van identificar. Durant l’escorcoll superficial, li van trobar diverses substàncies estupefaents com heroïna, cocaïna i marihuana i una barra de ferro extensible.

Pel que a l'arma, des de la Policia es recorda que aquest element està totalment prohibit pel reglament d’armes i es transforma en un delicte si es porta en un lloc públic o en un espai on hi ha molta gent.

Els agents locals van detenir la persona i la van traslladar a les dependències policials pels fets i per a la seva posada a disposició del jutjat de guàrdia.