La Rambla de Figueres va acollir, durant el tot el dissabte, la primera Mostra de Cervesa Artesana de l'Alt Empordà. L'acte va tenir una gran afluència de públic, es van vendre més de 2.200 gots i es van servir més de 1.200 litres de cervesa: unes 5.000 degustacions aproximadament. La Mostra va ser organitzada per Comerç Figueres i l’Ajuntament de Figueres, amb l'objectiu de donar a conèixer la cervesa artesana que es produeix a la ciutat i a la comarca i difondre les seves qualitats i els seus mètodes d'elaboració. Tant els organitzadors de l'esdeveniment com els participants han valorat molt positivament aquesta primera edició.

La Rambla, dissabte al vespre Santi Coll

La Mostra va comptar amb la participació de sis productors artesans de l'Alt Empordà: Cervesera de l'Albera, Cooperativa Cervesera Cadaques, CDR cervesa de Roses, Limbik, No tenfadis i Rufa.

A banda de les parades de les empreses productores, la jornada va oferir actes i activitats com els tallers de tast de cerveses de l'Associació Cervesa El Llúpol, música en directe a càrrec de Naiara Lopez i la Caravan Blues Trio, l'espectacle de l'Escola de Dansa Beat Dance i la de Pilar Sanchez, i la presència dels Castellers de Figueres. També van comptar amb estands tres negocis locals històric com la fleca Gardella, Maia Artesans del Pa i la Carnisseria Serraplà.