L'associació Platges Netes de Llançà ha dut a terme, aquest diumenge, la seva 55a neteja del Litoral a la platja del Port. Per a dur-la a terme es van aplegar una trentena de participants vinguts de diferents municipis, la meitat dels quals eren treballadors de Caixabank en el marc de la Setmana del Voluntariat. La resta eren membres de l'entitat organitzadora i alguns assistents que s'estrenaven amb aquesta acció, «ja que l'associació no para de créixer», segons Jesús Blanco.

En total, van treure de la sorra, de la superfície del mar i roques de l'escullera del port uns vint-i-cinc quilos de brossa. «Hem recollit moltes burilles, plàstics petits, ferros i els voluntaris que anaven en caiac han agafat una roda de cotxe, plàstics grans i altres deixalles», afegeix Blanco.

Platges Netes dona les gràcies «a tots els voluntaris, especialment en aquesta ocasió als de CaixaBank, a SK Kayack per tornar a deixar-nos els caiacs, al bon amic Amrick per també tornar a donar-nos begudes en un dia tan calorós, a la regidora de medi ambient de l'Ajuntament de Llançà, Sílvia Barris, pel seu suport constant i, sobretot, als incansables voluntaris de l'entitat. Tornarem el mes de novembre amb dues neteges més».

Imatge de grup d'una part dels voluntaris Platges Netes