El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Vilafant ja ha aconseguit més d’un centenar de firmes per reclamar la reorganització de la circulació del nucli de les Forques. “Vam iniciar aquesta campanya perquè volem evitar el trànsit massiu a la cruïlla del carrer Santa Llogaia, ronda del Molí i carrer Mare de Déu del Mont que sempre provoca col·lapses, sobretot en hora punta”, ha explicat la portaveu de Cs a l’Ajuntament de Vilafant, Rebeca López.

La campanya busca descongestionar el carrer Santa Llogaia, que ara mateix “és el carrer més transitat del nucli de Les Forques però durant les hores punta i quan circulen camions els tres carrers es troben completament col·lapsats”, ha manifestat López, que també ha lamentat la inexistència d’un bus urbà que connecti directament el casc antic de Vilafant amb el nucli de Les Forques.

Des de Ciutadans, sempre han senyalat la perillositat de la cruïlla del carrer Santa Llogaia, ronda del Molí i Mare de Déu del Mont a causa del volum de tràfic que assumeix i per aquesta raó “considerem necessari una redistribució viària, com reclamem amb la campanya de recollida de firmes”.

La recollida de firmes de la formació quedarà aturada durant el mes d’agost i es reprendrà el mes de setembre, coincidint amb la tornada a l’escola.