La vicesecretaria provincial de comunicació del PP Girona i presidenta del PP Figueres, Àngela Domènech, serà la candidata a l'alcaldia de Figueres del Partit Popular per a les eleccions municipals de 2023. Domènech considera que cal "un gir urgent" a la política local: "solucions, noves idees i aire fresc, ja que el consistori està absolutament enquistat i la ciutat ha entrat en una espiral de desànim, on regnen la delinqüència, la inseguretat, l'incivisme, l'ocupació i la insalubritat", declara.

Segons informen des del partit, la Junta Local de Figueres fa mesos que treballa en el programa electoral, reunint-se amb el teixit associatiu, econòmic, social i empresarial de la ciutat per escoltar quins són els problemes reals i les necessitats de la capital de l'Alt Empordà.

En declaracions del president del Partit Popular Girona, Jaume Veray: "Domènech té tota la confiança del PP Girona per recuperar les posicions que mai s'haurien d'haver perdut a Figueres".

Àngela Domènech és afiliada al partit des de l'any 2004, ha estat fundadora i directora de diverses capçaleres a l'Alt Empordà, Girona, Badalona i Barcelona i compta amb més de vint-i-cinc anys d'experiència en el sector de la premsa i la comunicació. En aquest àmbit, ha estat directora de comunicació d'un gran Hotel a Barcelona i també de diverses associacions de comerciants a la Ciutat Comtal. En els seus inicis, va ser presentadora de l'espai notícies a Televisió Figueres i al llarg de la seva trajectòria professional també ha dirigit comunicació a fires de nuvis i concerts d'estiu.