Empordà

Empordà

Empuriabrava posa en marxa un nou cap de setmana d'EmpuriaTast

L'oferta gastronòmica i de lleure té lloc del 17 al 19 de juny a la plaça de les Palmeres

La presentació d'EmpuriaTast amb tapes de la proposta gastronòmica Santi Coll

Després de dos anys d'aturada obligada, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries torna a organitzar l'EmpuriaTast, la festa dels tastets gastronòmics d'Empuriabrava. L'esdeveniment arriba a la quarta edició i se celebra del 17 al 19 de juny a l'envelat de la plaça de les Palmeres del Club Nàutic. La proposta compta amb la participació de diversos establiments de restauració i productors locals de proximitat. El programa inclou diverses actuacions musicals, una zona chill out i espai familiar de jocs per a la mainada.

Com en anteriors ocasions, cada establiment participant proposa una oferta de tapes i postres que s'han de pagar amb tiquets bescanviables. Cada tiquet val un euro i cada tapa té el seu propi valor, en funció del volum i del producte.

La presentació d'aquesta quarta edició ha tingut lloc, aquest divendres, a la plaça de la pèrgola de la zona portuària, amb la presència de l'alcalde Salvi Gúell, les regidores de Promoció i Turisme, Helena SolanaXon Hugas, respectivament, i Cristina Bech, en representació dels establiments i les empreses participants. "L'EmpuriaTast de juny completa l'oferta de l'EmpuriaTapes d'octubre, ja que ambdues mostren el potencial gastronòmic de Castelló i Empúriabrava, amb una cuina internacional que lliga amb les vuitanta-una nacionalitats que hi ha representades en el nostre municipi", ha explicat l'alcalde Güell.

Els establiments participants a l'edició d'enguany són Crisminou, Essencia, Montserrat Bistro, Portofino/Oceans Bar, SiKim, Vedella dels Aiguamolls, Sabores Bar Restaurante i Japa 2GO. Les begudes es venen en un bar unitari que segueix la mateixa modalitat de pagament amb tiquets. Cada jornada té un horari diferent. Així, l'EmpuriaTast estarà obert de 18 a 24 hores el divendres 17 de juny, de 12 a 24 hores el dissabte 18 i de 12 a 18 hores el diumenge 19.

Compartir l'article

stats