Navata celebra les Festes de Primavera aquest cap de setmana. Des de dijous i fins diumenge, el poble s'omple d'activitats per a tots els gustos per gaudir del retorn del bon temps i de la tornada a la normalitat prepandèmica. Aquesta nit, després del joc de les Bombardes del matí, i de la pujada al cementiri i la baixada de carretons de la tarda, té lloc el correfoc amb Els Diables i Els Tambors de l'Albera.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha compartit a les xarxes socials les recomanacions per viure aquesta activitat amb la màxima seguretat.

L'Ajuntament ha distingit les recomanacions entre aquelles destinades als veïns i comerciants i aquelles que afectaran els participants. Entre les del primer grup, destaca la retirada dels cotxes dels carrers i places on passarà se celebrarà el correfoc, de la mateixa manera que de qualsevol objecte que pugui molestar el recorregut de l'activitat. De cara als participants, es recomana portar roba de cotó amb mànigues i pantalons llargs, tot i la calor.