Un gran nombre de persones s'ha trobat aquest migdia a les diferents places de Castelló d'Empúries per gaudir del Diumenge de Rams. La primera proposta, que ha tingut lloc a la plaça de La Llotja, ha estat el vermut de Rams, que ha començat una estona abans del migidia, a les 10 h. Des d'aquella hora i fins a les 14 h, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló ha organitzat concerts amb música en directe i vermut a la plaça. Blue Duck Rock ha acompanyat els assistents durant tot el matí.

La d'enguany no era la primera vegada que se celebrava aquesta activitat, però sí la primera després de la pandèmia. Els negocis que hi han participat oferien una tapa i una consumició a 3 €.

A la plaça de la Basílica, puntualment a les 12 h del migdia, s'ha fet la benedicció dels rams i l'entrada triomfal de Jesús. L'arribada l'ha rebut un munt de gent que esperava pacient a la plaça més coneguda del municipi. El bon temps ha acompanyat i s'ha fet notar. A més, els més petits han pogut gaudir de jocs amb Tot Medieval, també davant de la basílica.