L'Ajuntament de Figueres inicia dimecres un nou pla d'asfaltatge per millorar una quinzena de carrers de la ciutat. S'iniciarà pels carrers Narcís Soler i Sardana. A banda, s'asfaltaran els següents carrers: diferents punts del carrer Fages de Climent; la rotonda i el tram fins a l'avinguda Salvador Dalí del carrer Maria Àngels Anglada; la carretera de Santa Llogaia (o de Les Forques); el carrer Sant Pau, entre els carrers Col·legi i Muntaner; diferents punts del carrer Ramon Mandri; la plataforma per a pas de vianants del carrer Cresques Elies (cruïlla entre els carrers d'Avinyonet i Dr Ferran ); diferents punts del passeig del Cementiri; el carrer Colom, entre la plaça Josep Tarradellas i el carrer dels Fossos; diferents punts del carrer Nord; l'avinguda de Roses, entre les rotondes de la Ronda Sud i la de la Marca de l'Ham; el carrer Pou Artesià, entre els carrers Mar i Sant Joan Baptista; i els carrers Pompeu Fabra i Méndez Núñez.

Els treballs d'asfaltatge tenen una previsió de durada d'un mes i suposen una inversió de 257.878,61 euros amb una intervenció d'11.687 metres quadrats. 

La previsió del govern és que a finals d'any pugui començar el pla d'asfaltatge 2022. L'objectiu és acabar el mandat actual amb el 70% dels carrers de la ciutat asfaltats.