El grup municipal de Junts per Figueres (JxF) acusa el govern quadripartit d'amagar informació als veïns del barri de l'Olivar Gran de Figueres en la reunió de fa 15 dies i iniciar "sense previ avís" les obres per a la instal·lació de l’antena de telefonia en els terrenys del nou pavelló. El portaveu, Jordi Masquef, considera “una presa de pèl i una falta de respecte i transparència molt preocupant, especialment després de reunir-se amb els veïns just fa 15 dies”.

El passat desembre, JxF va denunciar la "deixadesa" per part del govern municipal sobre aquest tema. Des de la formació de l'oposició demanen que "es facin les gestions oportunes" per ubicar-la a un altre lloc menys proper a zones habitades i a centres educatius i proposen com espai alternatiu la zona del Molí de l'Arrós, "podria ser un espai en el qual l'antena donaria el mateix servei sense afectar veïns i alumnes de centres educatius", assenyalen en un comunicat.

Al principi d'aquest mandat, el govern va haver de fer front a una polèmica sobre la instal·lació d'una antena a la zona del Rally Sud, Masquef es pregunta "com és possible que el quadripartit accepti que l'antena és perjudicial pels veïns i alumnes del Rally Sud, i en canvi, no ho sigui pel veïns i alumnes de l'Olivar Gran?".

Des del grup municipal s'exigeix al regidor d’urbanisme, Xavier Amiel, i a l’alcaldessa de Figueres Agnès Lladó que atenguin i informin urgentment a tots els veïns de l'Olivar Gran sobre les obres ja iniciades d'instal·lació d'aquesta antena i la seva afectació; així com que "es posin a treballar en la recerca d'un espai més adient per a la instal·lació de l'antena".