L'Associació de Gent Gran de Figueres també condemna l'atac sexual que va patir una dona de 95 anys la nit de divendres a dissabte, 22 de gener. L'entitat ha fet públic un comunicat en què denuncia els fets en aquests termes: «La Junta de l’Associació de Gent Gran de Figueres, ubicada al Casal Cívic Figueres l’Empordà , vol manifestar el seu enuig i la seva preocupació per la violació d’una senyora de 95 anys a casa seva, (el violador va entrar per una finestra), que li va causar ferides físiques que varen requerir de cirurgia i evidentment moltes ferides emocionals».

En el mateix escrit, l'associació exposa: «Creiem que la violació a part de ser un crim i un acte de covardia contra la llibertat de les dones, en aquest cas una dona d’edat molt avançada que dormia tranquil·lament a casa seva, s’ha de castigar amb tot el pes de la llei i esperem que sigui així».

L'agressió sexual que ha patit la veïna de Figueres ha causat commoció en molts àmbits. La Taula Comarcal de Maltractaments a les Persones Grans també ha expressat la seva condemna.