L’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, ha signat un conveni per a la instal·lació provisional de lluminàries led amb bateria solar a l’avinguda Sis d’Octubre. Amb la voluntat de millorar la il·luminació d’un tram de l’Avinguda Sis d’Octubre del municipi, recentment, Sònia Martínez ha signat un contracte formal de cessió per a l’ocupació provisional de terrenys privats.

En concret, l’acord permetrà a l’Ajuntament jonquerenc portar a terme una instal·lació provisional de lluminàries led amb bateria solar a l’avinguda Sis d’Octubre. Així mateix, l’actuació requerirà la construcció d’una dotzena de daus de formigó que serviran de base per a les columnes de suport de l’enllumenat públic. Ambdues parts han acordat que la cessió dels terrenys privats es faci de manera gratuïta.

«Són molts els veïns i les veïnes que s’apropen a peu o amb bicicleta al Gran Jonquera mitjançant aquesta via. Gràcies a aquest acord, podrem millorar la il·luminació de part de l’avinguda Sis d’Octubre amb equips solars. Una acció en favor de la seguretat dels jonquerencs i les jonquerenques i una aposta per la sostenibilitat i les energies renovables», ha explicat el regidor de Territori i Qualitat Urbana de la Jonquera, Rafael Medinilla.