'El Millón' de l'EuroMillones ha tocat a Figueres. La butlleta s'ha validat a l'Administració de Loteries núm. 1, situada al carrer Besalú, 3, amb el codi guanyador: VVD98915.

El propietari de l'administració Alberto Patiño s'ha mostrat molt content d'haver pogut donar aquest premi a una persona «que encara no sabem qui és». Patiño s'ha mostrat encuriosit per saber a qui li ha de donar el premi i espera conèixer el guanyador durant les pròximes hores o els pròxims dies.

Els treballadors s'han assabentat que el premi havia caigut al seu local aquest matí gràcies a un client. «Nosaltres no en sabíem res. Ha estat un client qui ens ho ha dit», ha comentat Patiño. Després de saber-ho, la Delegació s'ha presentat al local per confirmar que havien donat 'El Millón' de l'EuroMillones.

«La sensació de donar 'El Millón' és la que deu tenir un futbolista quan marca un gol», ha explicat Patiño per telèfon, a qui es notava realment emocionat. «És un reconeixement a la feina ben feta, la del dia a dia», ha dit el propietari de l'administració.

Al carrer Besalú 3, s'hi espera l'arribada de molts clients durant el matí. «Algú ja ens ha vingut a felicitar, és clar, però imaginem que vindrà més gent encara que sigui per pura curiositat», ha recalcat Patiño. El propietari ha reconegut que ja de bon matí molta gent sabia que havia tocat a Figueres perquè «el boca a boca funciona».

EuroMillones és un sorteig internacional que es juga simultàniament a Espanya, França, Regne Unit, Portugal, Irlanda, Àustria, Bèlgica, Suïssa i Luxemburg.