El ple municipal de Roses, celebrat el passat dimarts, va aprovar l’elecció de Fátima Garcia Daky com a nova jutgessa de pau del municipi. L’alcalde de Roses, Joan Plana, s’ha reunit amb ella per felicitar-la pel nou càrrec i oferir-li tot el suport municipal en la realització de la seva tasca.

Fátima García ha estat la candidata escollida entre un total de 12 persones presentades. Un cop finalitzat el procediment d’elecció de la nova jutgessa amb l’acord plenari, es preveu que Garcia prendrà possessió del nou càrrec al llarg de les properes setmanes.

Durant la trobada, Joan Plana ha desitjat "tota la sort i encerts a la futura jutgessa per aquesta important responsabilitat, per al desenvolupament de la qual tindrà sempre a l’Ajuntament al seu costat. També, en nom de tot el consistori, volem agrair a les altres persones que van presentar-se al procés d’elecció. El fet que fins a 12 persones s’oferissin per donar aquest pas demostra de la nostra ciutadania un compromís cívic i un dinamisme social que reconforta i llença un molt bon missatge” .