Després de rebre fins a 754 fotografies, l'edició 2021 del concurs fotogràfic del Festival de Roses ha anunciat que la fotografia guanyadora és la posta de sol captada per Elvira Font (@tornassols a Instagram). Precisament, les postes de sol rosinques eren la temàtica proposada enguany. La guanyadora rebrà una dotació econòmica de 500 €, establerta com a premi.

Per participar en el concurs, els usuaris havien de seguir el perfil @festivaletderoses a Instagram i compartir les seves fotografies amb l'etiqueta #postadesolroses.

De les 754 fotografies presentades, s'han emès a concurs, seguint les bases establertes, un total de 258 imatges de 47 usuaris diferents.

Una vegada finalitzat el període de presentació de fotografies, el jurat del concurs, integrat per l'alcalde Joan Plana, el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, un membre del departament de Turisme i un membre del departament de Comunicació, es va reunir el passat 19 de novembre per escollir les 14 fotografies finalistes i proclamar la guanyadora del concurs.

En la tria es van tenir en compte les bases establertes en el concurs, a més de valorar-se la temàtica, l'originalitat i la qualitat tècnica.

 Les 14 fotografies finalistes han estat les publicades amb els següents noms d’usuari/a:

1.- Tornassols

2.- Merinahim

3.- Arnoldh1

4.- Anamartingar

5.- Neusparramonreus

6.- Garreta86

7.- Nikiphotoroses

8.- Neusparramonreus

9.- Terrones1983

10.- Soc_oli

11.- Cuacat

12.- Arnoldh1

13.- M_esparch

14.- Adolfomartinmar