La coalició de candidatures independents Tots x l’Empordà organitza aquest dissabte 13 de novembre, una jornada municipalista a Roses. Un pas més dins la seva voluntat d’esdevenir el punt de trobada de totes les llistes municipals independents de l'Alt i el Baix Empordà.

La jornada s’iniciarà a les 9:30 hores amb la benvinguda a càrrec de Fèlix Llorens, segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roses i cap de llista de Gent del Poble de Roses. La sessió continuarà amb la ponència política Els avantatges d’una candidatura independent, que anirà a càrrec de Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols i diputat provincial; i Xavier Dilmé, vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Tot seguit, hi haurà dues xerrades més tècniques: Aspectes bàsics de la contractació pública i Les energies renovables, clau en la lluita per la sostenibilitat i contra el canvi climàtic als ajuntaments, a càrrec de Diego J. Pellegrino i David Merino, respectivament.

Tots x l’Empordà és un projecte nascut el 2019 present a 15 municipis: 12 del Baix i 3 de l’Alt Empordà (Castelló d'Empúries, Llançà i Roses). Té representació a 13 ajuntaments (amb 4 alcaldies), al Consell Comarcal del Baix Empordà (amb 4 consellers) i a la Diputació de Girona (amb 1 diputat).