L'Ajuntament de Figueres ha finalitzat les obres del carrer Muntaner, on es troba l'entrada de l'escola Sant Pau. Forma part del projecte de camins escolars segurs pel qual consistori ha destinat aquest any una inversió de 597.000 euros en vuit espais urbans.

Els treballs han consistit en l'adequació de les voreres, fent-les més amples i millorant l'accessibilitat, retirant les places d'aparcament. També s'ha renovat la canonada d'aigua i l'enllumenat públic. Per garantir la seguretat, s'ha limitat la velocitat de tot el carrer a 20 Km/h i es dona preferència a les bicicletes.

Les obres van començar el passat 6 de setembre i, segons informava l'Ajuntament, tenien una previsió inicial de vuit setmanes. Finalment han durat set setmanes, donant-se per acabades aquest divendres 22 d'octubre.

La coincidència amb l'inici escolar va ser qüestionat per molta gent. Entre ells, el cap de l'oposició, Jordi Masquef (JxF), que va manifestar públicament el seu descontent amb aquesta decisió de començar unes obres que, segons ell, "es podrien haver fet durant l'estiu". L'Ajuntament es va defensar explicant que durant l'estiu hi havia unes altres obres a l'escola Sant Pau que impedien fer-les coincidir amb aquests treballs.