Coincidint amb el pont del Pilar, les àrees de Promoció Econòmica i de Cultura de l’Ajuntament de Roses van programar una nova edició d’aquesta proposta gastronòmica i cultural, centrada en el món de la cervesa artesana que es produeix a Catalunya. Al llarg dels dies d’obertura la Fira va permetre degustar 20 varietats de cerveses artesanes diferents, acompanyades de música en directe de grups de diferents estils: Trio Calavera, Möther Mine, Madamme Mustash, Los Tiki Phantoms, Will & The Dirties, Superfluid i Nico Martín.

En la present edició, van participar quatre elaboradors de cerveses artesanes: Cervesa de Roses (Roses), Terra Aspra (Tortellà, Garrotxa), Gro Brewers (Girona) i La Canetenca (Canet de Mar, Barcelona). Tots ells van coincidir en fer una valoració molt positiva de l’esdeveniment, i parlen ja de la consolidació de la fira en l’àmbit de les comarques gironines, gràcies a l’èxit d’aquesta tercera edició.

L'aforament màxim permès en la gran carpa instal·lada a l’Illa d’Ítaca per acollir la fira era de 400 persones, tot i que es va poder ampliar aquesta capacitat amb l’habilitació d’una zona exterior. D’aquesta manera, tot i produir-se moments de cua en els controls d’accés, tothom que hi va assistir va poder gaudir de l’esdeveniment.

La promoció de la gastronomia, en aquesta ocasió a través de la cervesa artesana, i l’aposta per la programació musical que permeti als artistes mostrar la seva producció en directe, són els eixos de la proposta, que vol esdevenir al mateix temps un pol d’atracció per atreure visitants fora de temporada d’estiu.