L'Ajuntament de l'Escala posa en marxa aquest dilluns un ambiciós pla de millora d'asfalts que afectarà una vuitantena de trams de carrers repartits per tot el terme municipal de l'Escala.

Es farà una inversió d'uns 740.000 euros (una baixa del 13% respecte el preu de sortida de la licitació), que permetrà millorar uns 10 quilòmetres d'alsfalts en un termini de sis setmanes. En alguns punts es tracta d'eliminar els desperfectes ocasionats al paviment per les arrels dels pins, en altres reparar sots o reasfaltar trams en mal estat, entre d'altres qüestions a millorar previstes.

El projecte s'ha adjudicat a l'empresa Epsa, que començarà els treballs el proper dilluns. S'ha dividit l'actuació en sis sectors i s'anirà actuant per ordre d'un en un, començant per la zona de Riells de Dalt-Rosa Lau. Els primers carrers on es començarà a treballar aquest dilluns són el Sant Pere Pescador i del Puig.

S'ha dividit l'actuació en sis sectors i s'anirà actuant per ordre d'un en un, començant per la zona de Riells de Dalt-Rosa Lau Ajuntament de l'Escala

"Cada any hem anat fent inversions en millores d'aslfats, però mai hi havia hagut una inversió tant important en vòlum com la que es farà ara, que permetrà resoldre alguns dels punts més conflictius", remarca el regidor d'Urbanisme, Josep Bofill.

El primer sector és a l'entorn de Riells de Dalt_Rosa Lau; el segon, Riells-Terroges; el tercer, des de l'avinguda Riells fins al nucli antic, incloent-hi fins al Camp dels Pilans per l'oest; el quart, Riells-Puig Sec; el cinquè, l'entorn del Port-Planasses; i el sisè, l'entorn de Montgó.

Aquesta actuació compta amb una subvenció del fons de cooperació de la Diputació de Girona per valor de 180.000 euros.