El cap de l'oposició a l'Ajuntament de Figueres, Jordi Masquef (JxF), ha criticat les obres que s'estan duent a terme actualment al carrer Muntaner, davant de l'escola Sant Pau. Els treballs formen part del Projecte Camins escolars segurs: adequació de l'accessibilitat i millora de la seguretat.

Masquef reconeix que el projecte "està molt bé" però veu "incomprensible" fer unes obres a l'inici del curs escolar, "que es podrien haver fet durant l'estiu".

El projecte inclou actuacions a vuit espais pròxims a centres escolars. Ha començat aquest estiu al carrer Compositor Serra (entre l'institut Narcís Monturiol i l'escola Salvador Dalí) i el carrer dels Fossos (davant de La Salle); actualment s'està treballant al carrer Muntaner (davant de l'escola Sant Pau), amb una previsió de dos mesos, segons informa l'Ajuntament; i es calcula que la resta d'espais estiguin llestos a finals d'any.

Les obres no es podien fer abans

Segons informa l'Ajuntament de Figueres, aquestes obres no es podien fer abans perquè "durant l'estiu hi havia obres majors dins l'escola que obligaven a tenir el carrer obert perquè els camions entressin al pati".

A més, asseguren que abans d'iniciar els treballs es va informar de la situació a totes les famílies i la comunitat educativa de l'escola.