Entre els mesos de gener i juliol del 2021, els serveis municipals de Figueres han resolt 4.130 incidències en la via pública. 2.279 han estat avisos dels ciutadans a través de l'aplicació Figueres Millora i 1.851 a través dels diferents serveis de l'Ajuntament.

Els serveis municipals -serveis urbans, enllumenat, serveis de neteja, Guàrdia Urbana- han resolt 4.130 incidències en la via pública en els set primers mesos de l'any. Més de la meitat han estat avisos que els ciutadans han realitzat a través de l'aplicació Figueres Millora (https://play.google.com/store/apps/details?id=es.dinaptica.attendciudadano.figueres&hl=es_VE) que es pot descarregar per dispositius android i apple i permet avisar de la incidència, a més de geolocalitzar-la.

La majoria d'incidències feien referència a desperfectes en la via pública, neteja, millora de la senyalització i manteniment del mobiliari urbà.

L'aplicació Figueres Millora es consolida com a una eina per a millorar l'espai públic de Figueres i des del govern municipal es vol potenciar més el seu ús entre els veïns de la ciutat.