L'Ajuntament de Roses ha fet públic el cartell de la Festa Major 2021, en què es preveuen múltiples activitats, concerts i actes durant des del divendres 6 d'agost fins el diumenge 15, dia de Santa Maria.

A la pàgina web del consistori es poden consultar totes les propostes culturals, de les quals destaquen els concerts de Doctor Prats, divendres 13 d'agost, a les 22.30 h ,a la Ciutadella per un preu de 2 € i amb reserva d'entrada prèvia, i el de Xavi Sarrià presentant «No s'apaguen les estrelles», seguint les mateixes condicions que les de la banda de Terrassa.

El primer dia de Festa Major l'inaugurarà la visita guiada al port de pesca a les 17 h, i la celebració del dia 15 l'acabaran els focs artificials a les 23 h, a l'espigó de la platja de la Punta.

El consistori rosinc adverteix que per tal de poder celebrar la festa amb la major normalitat possible cal respectar les indicacions de l'organització, fer ús de la mascareta, seguir la higiene de mans i la distància de seguretat corresponents, a més d'assistir als espectacles amb antelació.

D'altra banda, també ha informat de la possibilitat de modificació o cancel·lació d'alguns actes en funció de l'evolució de la pandèmia.