Figueres ha inaugurat aquesta setmana les renovades pistes de pàdel de la zona esportiva amb un torneig benèfic, els beneficis dels quals s'han destinat al centre de lleure El Dofí. El primer dia de competició va ser dilluns passat i durant les tardes d'aquesta setmana s'han jugat diversos partits d'aquest esport. Per aquest cap de setmana i per tal de tancar el torneig, s'ha organitzat la final.

Hi han participat - i segueixen fent-ho - els diferents clubs de la ciutat: Club Tenis Empordà, Club Tenis Figueres i Pàdel Indor Figueres. Precisament, els participants han rebut una samarreta i un welcome pack de benvinguda.

La inscripció tenia un cost de 20 €, i es podia competir en diferents categories: masculí 1a i 2a, femení 1a i 2a, i mixtes.

Tant el preu de les inscripcions com els beneficis que es faran durant el cap de setmana al servei de bar de l'entitat de lleure aniran íntegrament destinats al Dofí.

Per tancar el torneig, demà diumenge 1 d'agost a les 12 h del migdia, tindrà lloc l'entrega de trofeus als guanyadors i guanyadores.