El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha sigut escollit Conseller General de la formació liberal en la darrera Assemblea General de Ciutadans. D’aquesta manera, la província de Girona ha aconseguit cobrir una de les 23 vacants que hi havia en el màxim òrgan del partit.

El regidor, que també ha sigut diputat al Parlament de Catalunya fins a les darreres eleccions autonòmiques, es va presentar al Consell General sota el lema "Por una España liberal", per recolzar a la direcció del partit que presideix Inés Arrimadas i que comptava amb el suport del secretari d’organització, Borja González i el diputat al Congrés, Guillermo Díaz.

“Som l’únic partit capaç de liderar la batalla intel·lectual al separatisme i el populisme”, ha manifestat Amelló, qui ha reivindicat la necessitat d'un partit com Cs perquè sigui "la veu de tots els ciutadans que creuen en la llibertat, la igualtat, el lliure mercat, la divisió de poders, la seguretat jurídica, el respecte per la propietat privada, les llibertats civils, l’apertura, la societat oberta, l'intercanvi voluntari i el govern limitat”.