L’Hospital de Figueres ha rebut 31 tauletes de Carrefour, una iniciativa de la cadena que busca facilitar la comunicació dels pacients ingressats amb les seves famílies i millorar-los l’estada al centre sanitari. Els dispositius s’han finançat gràcies a la comercialització de bosses reutilitzables en els hipermercats de la cadena, dissenyades per clients del Club Carrefour.

En total, Carrefour ha entregat 550 tauletes en 18 hospitals de totes les comunitats autònomes de l’Estat espanyol, entre els quals hi ha el de Figueres en representació de Catalunya. La tria de centres receptors de les tauletes es va fer a través d’una enquesta als clients del Club Carrefour.

Així, a més de l’Hospital de Figueres, han rebut tauletes l’Hospital La Fe de la Comunitat Valenciana, l’Hospital Donostia del País Basc i l’Hospital Don Benito-Villanueva d’Extremadura, entre d’altres.

El centre altempordanès destinarà aquestes tauletes a diferents serveis hospitalaris, com són Urgències, Hospitalització, Diàlisi i, en el cas de la planta Maternoinfantil, també es faran servir per oferir productes d’entreteniment als infants ingressats.

En l’acte d’entrega dels dispositius, el director gerent de la Fundació Salut Empordà, Martí Masferrer, ha agraït el gest i ha destacat que “rebre 31 tauletes és una molt bona notícia, ens seran de gran ajuda. I, si a més, hem estat escollits pels clients de Carrefour entre tots els hospitals de l’Estat, és un orgull i una satisfacció”.