El projecte PECT Natura i Cultura, promogut pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, ha presentat els projectes de 14 empreses amb idees turístiques innovadores, que s’han beneficiat d’un servei d’acompanyament, mentoria i formació de la mà d’un equip d’experts en creació de producte i comunicació sostenible.

Aquestes 8 noves propostes turístiques que s’inicien aquest estiu, estan pensades per gaudir del patrimoni natural i cultural fora de les rutes convencionals, en indrets poc coneguts, i en format 4D, contribuint a la desestacionalització del sector, a la desconcentració de la demanda, a l’augment de la despesa del visitant en pro de l’economia local i a la diversificació de l’oferta turística de l’Alt Empordà. Unes propostes turístiques que no deixaran indiferent a cap viatger sigui individual o en família.

El passat 9 de juny es van presentar les propostes turístiques i es va realitzar networking entre els participants per anar encara més enllà i començar a desenvolupar productes turístics creuats, trobar punts de col·laboració o de desenvolupament conjunt. L’acte es va realitzar en un dels espais més singulars de Llançà i on es desenvolupa una de les propostes turístiques participants, el Pati de l’Abat.