Des d'aquest dijous 10 de juny i fins al 30 de setembre, l'accés motoritzat a la Punta de Cap de Creus i el Paratge de Tudela estarà regulat amb videovigilància. No es permetrà el pas de vehicles entre les 9.30 i les 20 hores per la carretera entre Cadaqués al Far de Cap de Creus. Per aquesta raó s'ha habilitat un aparcament gratuït de 120 places al Corral d'en Morell, al nucli de Cadaqués, des d'on sortiran unes llançadores que traslladaran els visitants a la Punta de Cap de Creus.

Les llançadores són uns minibusos que sortiran cada 20 minuts entre les 9:30h i les 20h. El punt de sortida serà l’aparcament del Corral d’en Morell del nucli urbà de Cadaqués i les parades seran tres: Guillola, trencant d’accés al Paratge de Tudela i l’aparcament del far de Cap de Creus (anada i tornada).

A l’aparcament del Corral d’en Morell hi haurà la caseta de venda de tiquets i un punt d’informació del Parc. Tant l'accés a peu com en bicicleta estarà obert sempre.

Des de l’Ajuntament de Cadaqués s'han publicat uns díptics informatius del control d’accés de vehicles a la Reserva Integral de Cap de Creus.

Díptic informatiu de l'Ajuntament de Cadaqués

Díptic informatiu de l'Ajuntament de Cadaqués Ajuntament de Cadaqués

A la pàgina web de Parcs Naturals han donat resposta a les preguntes més freqüents que poden tenir els usuaris.